
Údržba a pokyny k použití
Za účelem prodloužení životnosti pánve s nepřilnavým povrchem, postupujte podle těchto jednoduchých pravidel:
- Odstraňte všechny etikety, nálepky a balení.
- Umyjte pánev v teplé mýdlové vodě a důkladně opláchněte.
- Připravte pánev na vaření potřením vnitřku pánve tenkou vrstvou oleje nebo másla a poté pánev otřete čistým hadříkem.
- Jídlo daváme do rozehřáté pánve a vaříme při mírné teplotě. Přehřátím pánve zabráníte poškození povrchu a těla pánve.
- Vždy používejte dřevěné nebo plastové kuchyňské nástroje (obracečky a naběračky). Nikdy se nesnažte krájet jídlo uvnitř pánve.
- Po použití, pánev umyjte v teplé mýdlové vodě.
- Nepoužívejte drátěnku nebo abrazivní materiály.
- Pánev lze také mýt v myčce nádobí.
- Rukojeti se můžou po čase uvolňovat; pokud to nastane opětovně utáhněte šroub pomocí vhodného šroubováku.